Skip to content

The power of AI and Data

 

Roundtable Dinner

Är du CMO eller jobbar inom marknadsföring och planerar för ökad effektivitet 2024? Då är du varmt välkommen att delta i denna rundabordsmiddag för en diskussion om ett högst viktigt ämne – nämligen förstapartsdata.

I takt med att tredjepartscookies försvinner och kraven på högre effektivitet, automatiseringsgrad och kundrelevans ökar, ökar behovet för marknadsorganisationer att använda förstapartsdata – både i egna och köpta kanaler. Men att kliva in i den datadrivna världen, välkomna algoritmer och automatiserade beslut, kan kännas skrämmande. Begreppsförvirringen är stor, och olika rådgivare ger olika råd.

Under denna middag vill vi skapa en arena för oberoende parter att skapa en dialog, dela erfarenheter, utbyta bästa praxis och skapa en trygg atmosfär för att ställa frågor, utforska möjligheter och ge input för planering av ett framgångsrikt 2024.

… och givetvis njuta av en trevlig middag tillsammans med branschkollegor.

Varmt välkommen!

Detaljer

12 Oktober 2023, 17:00 – 21:00
Berns, Röda rummet

Vänligen registrera dig samt ange eventuella allergier.

 

Agenda

  • 17:00 Välkomnande och introduktion
  • 17:30 Introduktion till förstapartsdata genom tre kundcase
  • 18:00 Middag och samtal

Arrangör

Avaus

Emma Storbacka, VD

Avaus är en oberoende konsultbyrå fokuserad på kunddata och AI. Avaus finns på fem marknader och hjälper sina kunder driva effektivitet och tillväxt med hjälp av data och automatisering inom marknadsföring, försäljning och kundservice.

Arrangör

Adform

Ellinor Axell, Sverigechef

Adform är den enda globala, oberoende och helt integrerade annonsplattformen byggd för modern marknadsföring. Adforms teknologi erbjuder en flexibel, skalbar och öppen arkitektur, vilket ger kunderna större kontroll och transparens över sin kunddata samt ökade avkastningar på marknadsinvesteringar. Adform verkar idag i över 25 länder.

Vilka är Avaus och Adform?

Avaus och Adform är båda fokuserade på affärsresultat skapade för kundorganisationen. Utan kopplingar till mediebranchen eller en affär som beror på medievolymer eller teknisk komplexitet, kan vi fokusera på att göra det som driver bäst resultat för kunden, vare sig det är bättre använd mediebudget för bred varumärkesannonsering, eller precisionsskytte för specifika kundsegment.