Skip to content
Analytics  •  Data

Avaus selvittää asiakastiedon hyödyntämistä HSLn palveluissa

Mediatiedote 5.12.2019

 

Asiakastieto parantamaan julkista liikennettä

Avaus selvittää asiakastiedon hyödyntämistä HSL:n palveluissa

 

Analytiikkaan ja asiakastiedon hyödyntämiseen erikoistunut Avaus selvittää HSL:lle miten heidän asiakastietonsa saadaan tulevaisuudessa mahdollisimman hyvin palvelemaan liikkumista Helsingin seudulla. Avaus valikoitui HSL:n kumppaniksi kevennetyn kilpailutuksen kautta.

 

HSL ottaa asiakastietoa vaiheittain yhä tehokkaampaan käyttöön. ”Tarkoituksena on parantaa joukkoliikenteen asiakaskokemusta yhä henkilökohtaisemmalla palvelulla ja viestinnällä, osallistaa asiakkaita palveluiden kehitykseen, sekä kehittää HSL:n liiketoimintaa dataohjautuvasti. HSL:n strategian keskiössä on erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen myös digitaalisissa palvelukanavissa”, kertoo HSL:n asiakkuus- ja myynti –osastonjohtaja Mari Flink.

 

Avauksen teknologiajohtaja, Tuukka Valkeasuo, toteaa että HSL:n asiakkuus on pitkäjänteisen työn tulosta. “Avauksella olemme monta vuotta panostaneet dataan ja analytiikkaan, erityisesti loppuasiakkaan ymmärtämiseksi ja digitaalisten kanavien kohdentamiseksi. Avauksella on vahvaa osaamista teknologia-alustojen ja koneoppimisen alueella. HSL:n kanssa ratkaistaan nyt se, miten älyllä saadaan aikaiseksi entistä parempia julkisia liikkumispalveluja”, sanoo Valkeasuo. 

 

Avauksen työntekijöistä neljäsosa työskentelee datan ja analytiikan parissa. 

 

 

Avaus auttaa yrityksiä valjastamaan dataa älykkään kasvun moottoriksi. Avauksella työskentelee 135 datan, analytiikan, kasvumarkkinoinnin ja teknologian asiantuntijaa Helsingissä, Tukholmassa, Gdanskissa ja Münchenissä.

×

Willkommen!

Möchtest du lieber auf Deutsch weiterlesen? Kein Problem, du kannst auch weiterhin auf der englischen Hauptseite stöbern. Wähle unten einfach deine Präferenz: