Skip to content
Analytics  •  Data

Avaus selvittää asiakastiedon hyödyntämistä HSLn palveluissa

Mediatiedote 5.12.2019

 

Asiakastieto parantamaan julkista liikennettä

Avaus selvittää asiakastiedon hyödyntämistä HSL:n palveluissa

 

Analytiikkaan ja asiakastiedon hyödyntämiseen erikoistunut Avaus selvittää HSL:lle miten heidän asiakastietonsa saadaan tulevaisuudessa mahdollisimman hyvin palvelemaan liikkumista Helsingin seudulla. Avaus valikoitui HSL:n kumppaniksi kevennetyn kilpailutuksen kautta.

 

HSL ottaa asiakastietoa vaiheittain yhä tehokkaampaan käyttöön. ”Tarkoituksena on parantaa joukkoliikenteen asiakaskokemusta yhä henkilökohtaisemmalla palvelulla ja viestinnällä, osallistaa asiakkaita palveluiden kehitykseen, sekä kehittää HSL:n liiketoimintaa dataohjautuvasti. HSL:n strategian keskiössä on erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen myös digitaalisissa palvelukanavissa”, kertoo HSL:n asiakkuus- ja myynti –osastonjohtaja Mari Flink.

 

Avauksen teknologiajohtaja, Tuukka Valkeasuo, toteaa että HSL:n asiakkuus on pitkäjänteisen työn tulosta. “Avauksella olemme monta vuotta panostaneet dataan ja analytiikkaan, erityisesti loppuasiakkaan ymmärtämiseksi ja digitaalisten kanavien kohdentamiseksi. Avauksella on vahvaa osaamista teknologia-alustojen ja koneoppimisen alueella. HSL:n kanssa ratkaistaan nyt se, miten älyllä saadaan aikaiseksi entistä parempia julkisia liikkumispalveluja”, sanoo Valkeasuo. 

 

Avauksen työntekijöistä neljäsosa työskentelee datan ja analytiikan parissa. 

 

Lisätiedot: 

Tuukka Valkeasuo, tuukka.valkeasuo@avaus.com

 

Avaus auttaa yrityksiä valjastamaan dataa älykkään kasvun moottoriksi. Avauksella työskentelee 135 datan, analytiikan, kasvumarkkinoinnin ja teknologian asiantuntijaa Helsingissä, Tukholmassa, Gdanskissa ja Münchenissä.